Kjøp i nettbutikken er bindene fra kjøpers side enten man velger å betale med bankoverføring eller Paypal. 

Vi tilbyr sikker betaling gjennom Paypal eller ved bankoverføring. Man trenger IKKE å ha egen Paypalkonto for å handle via Paypal. (Trykk på alternativet "Har du ingen PayPal-konto?", så kommer du til betalingen. Her kan man utføre betaling uten å opprette PayPal-konto.)

Varen sendes når pengene er på vår konto.

Ved bankoverføring: Varen må betales innen 5 dager, ellers kan din ordre bli slettet.                                                         Ved henting i butikk: Hvis et bestilt produkt ikke blir hentet innen 7 dager kan bestillingen bli slettet.

Vi har miljøet i fokus, derfor er mye av emballasjen vi bruker gjenbruk. 

Fraktpriser tilkommer. Klimanøytral servicepakke er en mindre miljøbelastende fremsendingsmåte, og det er denne fremsendingsmåten vi benytter oss av i hovedsak. Disse pakkene kommer med sporingsnummer. Mindre pakker kan være unntak, og sendes da i såfall uten sporing. (Klimanøytral servicepakke kommer opp som standard alternativ i bestillingen, men det er ikke alltid denne framsendingsmetoden vi bruker)  Normal leveringstid er 3-7 virkedager.

Det er kundens oppgave å sørge for at det blir oppgitt riktige opplysninger i forhold til leveringsadresse osv. Alle kundeopplysninger håndteres med diskresjon.

Angrerettloven gjelder for varer kjøpt i nettbutikken, og varen kan returneres innen 14 dager. Kjøper har da ansvar for at varen kommer tilbake til oss i uskadet/komplett stand. Fyll ut angrerettskjema du får vedlagt i forsendelsen eller over mail, og legg det ved i returpakken. Om vilkårene for angrerett oppfylles refunderer vi varens pris.

Returkostnader påfaller kunden.

Dersom varen er blitt skadet under transport, meld dette til oss så fort som mulig. Send oss bilder på mail av varen og emballasjen sammen med ordrenummer og ditt fulle navn.

Produktene i butikken er gjenbruksvarer, og selges som de er. Vi prøver å gi en nøyaktig beskrivelse av hvert produkt, men mindre feil, skrammer og mangler kan forekomme. Elektriske artikler: Vi tar ikke ansvar for stabilitet eller sikkerhet når det gjelder lamper og andre elektriske artikler, dvs at disse produktene kjøpes og brukes på eget (kundens) ansvar.

Kunden må ta forbehold om endringer av priser/betingelser, og eventuell feilinformasjon/feil på siden.