Hellans brukthandel er en nettbutikk med base i Fetsund, hvor vi også har en tilhørende butikk som holder åpent i sesonger. Vi fokuserer på gjenbruk av alt fra kjøkkenartikler, bøker, småting til interiøret og antikviteter. Vi er opptatt av at man kan bruke ting om igjen i stedet for å kjøpe nytt. Ikke bare kan man finne vakre og unike saker og ting, man tar også i et tak for miljøet. Vi har så mye gammelt å ta av, og gammelt kan både være av god kvalitet og gi et spennende særpreg. Sortimentet vil stadig være i endring da vi sjelden har mer enn én av hver vare inne om gangen.

Om du ikke vil bruke nettbutikken er du velkommen til å ta bestillingen over mail: post@hellans.no. Ved bestilling over mail: Send produktkode på varene som ønskes, samt fullt navn, leveringsadresse og mobilnummer.

KOMMISJONSSALG: Vi selger også varer på kommisjon. Som forhandler kan vi nå ut til fler og du slipper å gjøre mye av jobben selv. Ta kontakt for mer info. 

Link til facebook - http://www.facebook.com/hellansbrukthandel                                                                                    Link til Instagram - https://www.instagram.com/hellans.no/

Velkommen inn i skattekista!